Chráňte prírodu s produktmi od Q-CONNECT

Odteraz môžete chrániť prírodu a prírodné zdroje aj keď pracujete. Stačí, ak si zvolíte niektorý z produktov od značky Q-CONNECT, ktorá je našou privátnou značkou. Nájdete v nej naozaj množstvo inovatívnych ekologických produktov, ktoré vám pomôžu pri každodennej práci, a to nielen v kancelárii. Okrem cestovania MHD alebo na bicykli, môžete aj takouto formou prispieť k ochrane prírody vo svojom bezprostrednom okolí.

Ekologické produkty Q-CONNECT

V prípade, že ešte iba nastupujete do svojej novej práce, respektíve ste v novej práci iba pár mesiacov, môžete si pozrieť, ktorá osobnosť najviac sedí práve na vás. V spolupráci s Q-CONNECT sme si pripravili niekoľko osobností, ktoré sa môžu hodiť na váš štýl práce. Pozrite sa a zistite, či sa viac hodíte na našu osobnosť kreatívca, marketéra, asistentky alebo obchodníka

 

V prípade, že ste si naše osobnosti už prezreli a viete, ktorá sa na vás najviac hodí, radi by sme vám predstavili predovšetkým osobnosť marketéra a jeho pozitívny vzťah k prírode, ochrane prírody a k udržateľnému spôsobu využitia dostupných prírodných zdrojov. Aj táto osobnosť pri práci využíva rozličné kancelárske potreby, ktoré taktiež môžu prispieť k ochrane prírodného bohatstva. 

 

V prípade, že milujete prírodu a radi si ju prenášate aj do svojho pracovného prostredia, patríte nepochybne medzi marketérske osobnosti. Kvety, množstvo kvetov vo vašej kancelárii každému prezradí, že starostlivosť a príroda sú vám blízke. Každý deň sa snažíte prispieť k zachovaniu prírody svojou troškou. 

 

Radi jazdíte verejnou dopravou a keď to počasie dovolí, bicykel sa stáva vašim obľúbeným dopravným prostriedkom. S produktmi od Q-CONNECT sa môžete ešte viac priblížiť k dokonalému životu v súlade s prírodou. Ekologicky vyrábané a k prírode šetrné kancelárske pomôcky vdýchnu prírodný rozmer aj do vášho pracovného miesta.

 

V roku 2023 taktiež naša privátna značka Q-CONNECT slávi svoje 20. výročie na trhu. Počas tohto času sa neustále snaží prinášať moderné a inovatívne riešenia na poli kancelárskych produktov a potrieb. V súčasnosti sa čoraz viac zameriava na udržateľnosť samotnej výroby ale aj na ekologický rozmer vyrobených produktov. 

Q-CONNECT oslavuje 20. výročie

Ekologicky vyrábané produkty Q-CONNECT sú spoľahlivým základom, na ktorom môže každý osobnosť stavať - aj keď sa nenašla v našom popise osobností. K prírode ohľaduplné produkty predsa nikdy nevyjdú z módy a budú takpovediac nadčasové. Naša privátna značka sa snaží klásť dôraz na trvalo udržateľnú výrobu a na výrobný proces, ktorý v čo najmenšej možnej miere zaťaží prírodu a prírodné zdroje. 

Ohľaduplný prístup k prírodným zdrojom je to, čo odlišuje značku Q-CONNECT od ostatných značiek, a čo môže odlišovať aj vás. Pritom začiatok môže byť jednoduchší, než by ste si mysleli. Postačí zmeniť niektoré svoje zvyklosti a razom sa môžete priblížiť bližšie k ochrane prírody. Vymeňte auto za MHD, skúste viac používať bicykel alebo chodiť viac peši. Aj tieto malé kroky dopomôžu k tomu, že znížite svoju osobnú uhlíkovú stopu. 

 

Rovnako môžete pokračovať aj vo svojej domácnosti a práci. Nástroje, ktoré každodenne využívame, či už pri varení alebo pri práci, môžu byť taktiež šetrnejšie k prírode. V domácnosti môžete využívať recyklované obaly, nakupovať v bezobalových obchodoch a pri varení spotrebovať čo najviac z jednotlivých produktov. A samozrejme, zbytočne neplytvať s jedlom

 

V práci, aj keď to nie je vždy možné, môžete taktiež meniť svoje návyky. Ako sme už vyššie spomínali, na začiatok postačí zmeniť spôsob dochádzania do práce. Následne môžete navrhnúť zmenu pracovných procesov, ktorá môže pozitívne ovplyvniť napr. množstvo potrebných nástrojov, prípadne znížiť množstvo produkovaného odpadu. 

Ekologické návyky s Q-CONNECT

A keď sme už pri práci - odporúčame postupom času nahradiť rozličné pracovné pomôcky, respektíve pracovné nástroje ich ekologickejšou alternatívou. Rozumieme, že v určitých profesiách je takáto zmena nepredstaviteľná, a s ohľadom na štandardy a jednotlivé výrobne procesy možno neuskutočniteľná, avšak minimálne v kancelárskom prostredí možná. 

Hovoríme o ekologicky vyrábaných produktoch, ktoré nezaťažujú životné prostredie. Kancelárske produkty značky Q-CONNECT ponúkajú takýto benefit. Okrem toho, že spĺňajú bežne kladené nároky na ich použitie, sú aj maximálne šetrné k životnému prostrediu. Ponúkajú ekologickú alternatívu ku klasickým kancelárskym potrebám, pričom aj obal takýchto výrobkov je vyrábaný s ohľadom na prírodu. 

 

Od obyčajne ceruzky, cez samolepiace bločky, až po korektor, ktorý zahladí každú chybu v texte. Všetky tieto produkty môžete mať odteraz aj v ich ekologickejšej variante od Q-CONNECT. Vydajte sa novým, ekologickým smerom nielen doma ale aj vo vašej kancelárii. Pridajte postupne do svojej kancelárskej výbavy spomínané produkty šetrné k prírode a využívajte ich benefity naplno.