Nech je každá vaša práca úspešná: výkonné veľkokapacitné blokové dierovačky a výkonné zošívačky Novus naozaj predvádzajú predstavenie. Zošijú a predierujú aj hrubé stohy papiera a sú skutočnými umelcami, ktorí vás v kancelárii rozhýbu. Cíťte ten rytmus!

novus_logo

Profesionálne veľkokapacitné zariadenia sú spoľahlivé a vysoko odolné. Vďaka svojej dlhej životnosti a vysokej kapacite zošívania či dierovania poskytujú profesionálne výsledky, aj keď pracujete v rýchlejšom tempe. Náhradné náplne sú vždy pripravené: takmer všetky zariadenia v rade sú vybavené zásobníkmi, v ktorých si užívatelia môžu uchovávať náhradné spinky (pre zošívačky) alebo dierovacie valce a raznice (pre dierovačky).

Feel the rock v kanceláriách

Zošívanie bez zasekávania

Zošívanie bez zasekávania

Šikovná funkcia ABS zaisťuje, že sa spinky v týchto silných zošívačkách nikdy nezaseknú. Tak dokážete rytmus vždy udržať - aj keď sa na vašom stole deje veľa.

Dierovačky pre každú požiadavku

Dierovačky pre každú požiadavku

Bude to hudba pre uši: Veľkokapacitné dierovačky zvládnu každú výzvu. Napríklad veľká ťažka veľkokapacitné, bloková dierovačka B 2200 presne a rovnomerne predieruje hrubé stohy papiera aj v neštandardných formátoch.

Naraz až 200 listov

Naraz až 200 listov

Predstavenie musí pokračovať: Veľkokapacitné dierovačky a zošívačky sú navrhnuté pre profesionálne použitie a dokážu spracovať až 200 listov štandardného papiera (80 g / m2) naraz.

Veľkokapacitné zošívačky

Zošívanie s vynikajúcou presnosťou: Veľkokapacitné zošívačky sú spoľahlivou voľbou aj pre tie najnáročnejšie koncerty. Medzi superhviezdy v tejto oblasti patria Novus B56. Novus B56 je výkonná  -  dokáže zošiť až 200 listov štandardného papiera naraz. Samozrejme ponúkame aj vhodné spinky s dĺžkou nožičky od 6 do 24 mm. Veľkokapacitné zošívačky sú skutočne hitom číslo jedna!

Veľkokapacitné zošívačky

Veľkokapacitné blokové dierovačky

Žiadna iná dierovačka sa s týmito funkciami nedá porovnávať - Novus B 2200 je skutočná vypalovačkamedzi dierovačkami, dokáže predierovať až 200 listov štandardného papiera naraz. Novus B270 má však aj talent - celokovová dierovačka vyrobená z hi-tec horčíka je extrémne ľahká, ale aj extrémne pevná. A má bezpečnostnú zarážku, ktorá sa uzamkne a zabráni dierovaniu. Vďaka tomu sú blokové dierovačky Novus Heavy Duty skutočne hitom číslo jedna!

Veľkokapacitné blokové zošívačky