Lamitec: Prečo nakupovať práve u nás?

Obchodov s kancelárskymi potrebami je veľa, ale Lamitec je len jeden. Pardon, je jediným miestom, kde získate kompletné vybavenie kancelárie. Okrem komplexnej ponuky kancelárskych potrieb k ním získate aj niečo naviac. Prečo teda nakupovať práve u nás, v Lamitecu? 

Lamitec je tu pre vás už od roku 1993

Príbeh Lamitecu sa začína už v roku 1993. Na počiatku sme mali malý kapitál, ktorý pochádzal výlučne od spoločníkov. Od začiatku sme dbali na lojalitu voči:

●zákazníkovi,

●dodávateľovi,

●zamestnacom.

 

Tvrdou prácou a neustálym rozširovaním sortimentu sa Lamitec postupne dostal medzi popredných dodávateľov vybavenia pre kancelárie na Slovensku. V našej ponuke nájdete všetko, od papiera cez vizuálnu techniku až po občerstvenie a hygienu.

 

V januári 2014 sme sa pričlenili k spoločnosti PBS Holding, ktorá má pôvod v Rakúsku. Týmto spôsobom dokážeme získať širšie možnosti pri výbere dodávateľov a naše produkty kráčajú spolu s dobou.

K objednávke dostanete milý darček

Od Lamitecu dostanete darček z aktuálnej ponuky ku každej objednávke, podľa jej hodnoty. Ponuka darčekov sa neustále mení, vždy však platí, že vám k nákupu pribalíme drobnosti, ktoré oceníte vo viacerých situáciách. Ako by ste mohli využili pozornosti od nás v čase písania tohto článku?

 

Je posledný deň v týždni a máte pred sebou posledné úlohy pred mesačným vyhodnotením chodu prevádzky. Bol to hektický mesiac. Musíte vybaviť nielen obchodné rokovania, ale aj nákupy potrebného kancelárskeho materiálu k zabezpečeniu bezproblémovej činnosti podniku.

 

Keďže ste si v tomto smere zvolili za partnera Lamitec, otvoríte si izotonický nápoj, darček k jednej z objednávok. Napijete sa, dobijete energiu a pustíte sa do práce.

 

Doma si pripravíte skvelú moka kávu v ďalšom darčeku, ktorý ste obdržali pri objednávke, v kvalitnom nerezovom kávovare. Kávu si vychutnáte vo svojej obľúbenej stoličke z nášho obchodu, popritom si online zarezervujete večerné kino s čerstvou známosťou. Lístky boli taktiež ako bonus k objednávke.

A prečo ešte nakupovať u nás?

●Máme úplne nový sklad s 10 000 položkami. Ponúkame vám možnosť prísť, čokoľvek si pozrieť, vybrať a priamo odniesť.

●Ponúkame extra kvalitné produkty pre každú kanceláriu.

Dopravu objednaného tovaru máte zdarma s dodaním už aj na druhý deň.

●Tovar môžete bez udania dôvodov vrátiť.

●Pri objednaní cez eshop dostávate taktiež zľavu vo výške 2% z nákupu.

●Ďalšiu zľavu dostanete za platbu v hotovosti.

●Máme v ponuke veľké množstvo akcií a produktov v dopredaji za zvýhodnené ceny.

●Poskytujeme možnosť bohatého výberu ekologických produktov